86 12 28 66 - Vi kan kontaktes 24-7

- Tillid gennem 5. generationer

Bedemand Viby J

Bedemand-Viby.jpg
Viby-Kirke.jpg
HJ-Madsen-Viby.jpg

Bedemand H.J. Madsen på Viby Torv skaber rammerne for en personlig og værdig begravelse

Bedemand H.J. Madsen er din lokale bedemand i Viby og omegn. Vores afdeling i Viby holder til på Viby Torv 6 - tæt på Viby kirke og lige ved siden af DanBolig. Bedemand H.J. Madsen har i mange år haft lokalt baserede afdelinger i Aarhus og omegn, og vi er i dag at finde i Aarhus C, Højbjerg, Åbyhøj, Viby J og på Trøjborg. Vi har derfor stor erfaring og kendskab til lokale forhold. Igennem vores 5 afdelinger i hele Aarhus-området er vi til rådighed 24 timer i døgnet, så I kan bestemme tidspunkt og sted for samtale i hele landet.

Hos Bedemand H.J. Madsen gør vi en stor dyd ud af, at du/I som pårørende føler jer trygge og sikre i omgivelserne hos os, og ikke mindst godt behandlet gennem hele processen. Vi ved at et dødsfald for de fleste er en svær begivenhed med mange spørgsmål. Vi tilbyder derfor rådgivning og praktisk hjælp til at skabe rammerne for en smuk og værdig begravelse. Bedemand H.J. Madsen har i mere end 100 år været en solid støtte med vejledning og assistance ved dødsfald, bisættelser og begravelser. Vores omfattende viden og erfaring skaber tryghed for jer gennem den svære proces, og vi kan orientere omkring de mange muligheder samt opfylde stort set alle ønsker til en personlig begravelse eller bisættelse - uanset om det er en kirkelig, borgerlig eller en anden form for smuk afsked med jeres kære, også uanset trosretning. Vi håndterer de mange praktiske opgaver, som eksempelvis kontakt til myndigheder, kirkegårde, blomsterhandlere etc., kisteilægning af den afdøde, rustvognskørsel, udfærdigelse af papirer og anmeldelser samt mange andre opgaver der medfølger når et dødsfald hænder. Det gør at du/I som pårørende i stedet kan fokusere på sorgen og lige det I har behov for.

Læs mere om Bedemand H.J. Madsen

Selve begravelsesforretningen Bedemand H.J. Madsen har sin start helt tilbage til 1906 og er i dag ejet af 5. generation, Michael F. Madsen samt Lars Kingo.
I kan læse mere om Bedemand H.J. Madsen og firmaets historie her.

Vores kontor på Viby Torv 6 i den sydlige del af Aarhus er åbent alle hverdage fra kl. 9-12, hvor I som pårørende altid er velkommen til at komme forbi og høre nærmere. Vi tilbyder også at komme hjem til jer og tage en uforpligtende samtale. Udover vores daglige åbningstider på kontoret har vi altid en døgntelefon, med nummeret 86 11 60 99 som I kan ringe på, sådan at I til hver en tid kan få hjælp og råd også i weekenden og på helligdage.

Hvis du/I selv ønsker at få indblik i de muligheder der findes til din/jeres egen begravelse tilbyder vi også meget gerne at have en sidste vilje samtale, hvor du/I kan få nedskrevet og registreret dine egne ønsker.

Viby Torv 6

8260 Viby J

Tlf: 86 11 60 99

Mail: hjm@bedemandmadsen.dk