86 12 28 66 - Vi kan kontaktes 24-7

- Tillid gennem 5. generationer

Bedemand Aarhus

Oddervej-172.jpg
Frederikskirken.jpg
HJ.Madsen-Højbjerg.jpg

Bedemand H.J. Madsen i Aarhus skaber rammerne for en smuk og værdig begravelse

Bedemand H.J. Madsen er din lokale bedemand i Aarhus og omegn. I foråret 2018 åbnede Bedemand H.J. Madsen op i nye lokaler, beliggende på Oddervej 172 lige overfor Skåde skole. Vores bedemandsfirma har siden 1957 haft en lokalt baseret afdeling i Skåde, men har gennem årene haft forskellige adresser startende med den første som i mange år var beliggende på Rosenvangs Allé. Vi er i dag at finde i Aarhus C, Skåde (Højbjerg), Åbyhøj, Viby J og på Trøjborg. Vi har derfor stor erfaring og kendskab som bedemand i Aarhus og det lokale forhold.

Hos Bedemand H.J. Madsen gør vi en stor dyd ud af, at du/I som pårørende føler jer trygge og sikre i omgivelserne hos os, og ikke mindst godt behandlet gennem hele processen. Vi ved at et dødsfald for de fleste er en svær begivenhed med mange spørgsmål. Vi tilbyder derfor rådgivning og praktisk hjælp til at skabe rammerne for en smuk og værdig begravelse. Bedemand H.J. Madsen har i mere end 115 år været en solid støtte med vejledning og assistance ved dødsfald, bisættelser og begravelser.

Vores omfattende viden og erfaring skaber tryghed for jer gennem den svære proces, og vi kan orientere omkring de mange muligheder samt opfylde stort set alle ønsker til en personlig begravelse eller bisættelse - uanset om det er en kirkelig, borgerlig eller en anden form for smuk afsked med jeres kære, også uanset trosretning. Vi håndterer de mange praktiske opgaver, som eksempelvis kontakt til myndigheder, kirkegårde, blomsterhandlere etc., kisteilægning af den afdøde, rustvognskørsel, udfærdigelse af papirer og anmeldelser samt mange andre opgaver der medfølger når et dødsfald hænder. Det gør at du/I som pårørende i stedet kan fokusere på sorgen og lige det I har behov for.

Historien om Bedemand H.J. Madsen

Selve begravelsesforretningen Bedemand H.J. Madsen har sin start helt tilbage til 1906 og er i dag ejet af 5. generation, Michael F. Madsen samt Peter Kingo.
I kan læse mere om Bedemand H.J. Madsen og firmaets historie her.

Vores kontor i Jægergårdsgade 17-19 i Aarhus C er åbent alle hverdage fra kl. 8-14 samt lørdag fra kl. 8-12, hvor I som pårørende altid er velkommen til at komme forbi og høre nærmere. Vi tilbyder også at komme hjem til jer og tage en uforpligtende samtale.

Udover vores daglige åbningstider på kontoret har vi altid en døgntelefon, med nummeret 86 27 14 07 som I kan ringe på, sådan at I til hver en tid kan få hjælp og råd også i weekenden og på helligdage. Hvis du/I selv ønsker at få indblik i de muligheder der findes til din/jeres egen begravelse tilbyder vi også meget gerne at have en sidste vilje samtale, hvor du/I kan få nedskrevet og registreret dine egne ønsker.

Bedemænd Århus

Oddervej 172

8270 Højbjerg

Tlf: 86 27 14 07

Mail: hjm@bedemandmadsen.dk